RESTAURANT

Bineînțeles că unei mâncări gustoase îi corespunde un vin bun sau o bere de calitate. Deoarece suntem adepții stilului german „simplu și prompt“, am ales să te putem răcori de câte ori iți dorești cu o bere germană, pur bavareză, de cea mai înaltă clasă: Wieninger Bier.

g_federweizen Lager_Hell_u_Willibecher1g_pils_05 natur_radler_05_schatten holla_holunder-bier

Berea Wieninger este o bere în acord cu tendințele noastre, respectiv un produs nepasteurizat, creat mai puțin pentru larg consum și mai mult pentru cei care cunosc cu adevărat calitatea unei beri germane cu tradiție.

Tehnologia folosită la macerarea berii Wieninger, respectă o rețeță mai veche de 300 de ani. Pe baza acestei tradiții au fost create câteva sortimente unice și speciale de bere, cu un spectru deosebit de arome și nuanțe de gust. Nu se copiază o anumită rețetă sau tipologie de bere ce se poate găsi în alte regiuni germane sau în alte țări, ci se crează conștient o bere ale cărei rădăcini se regăsesc în cultura berii vechi și tradiționale bavareze, de pe vremea regilor.

Rețeța folosită pentru prepararea berii are în compoziție doar hamei și malț din producție bavareză. Drojdia de bere folosită este și ea producție proprie, obținută prin fermentație fără nici un fel de adaos. În procesul de fabricație se folosește doar apă pură de izvor, din Alpii bavarezi. Este strict respectată legea bavareză de prelucrare a berii, astfel că nu este folosit niciun fel de conservant,  îndulcitor sau condiment. Berea nu trece prin niciun proces de pasteurizare. Aceasta crează posibilitatea ca în urma îmbutelierii în sticle sau butoaie, berea să își poatp continua procesul de maturare, ceea ce duce la obținerea unui produs unic, natural.

Fiind unici importatori ai acestei beri, nouă vă puteți adresa dacă doriți o rețea de distribuție pentru unitatea dvs.

Libella - Băuturi răcoritoare de calitate germană

libella-cola-glass050 libella-orangen-limonade-glass050 libella-zitronen-limonade-glass050 libella-apfelschorle-glass050 libella-rote-schorle-glass050